keskiviikko 3. toukokuuta 2017

MINIRUUKKUJA

Koitetaanpa herätellä taas tätä blogia vähän henkiin. Nyt on työt helpottanu, niin pitäs olla aikaa taas harrastuksille. Kaikenlaisia kivoja juttuja onki luvassa, niin kyllä tämä taas tästä kessää kohti virkistyy! Värkkäilyjä ja vähän jonkulaista yhteistyötäki.

Niinkö olen aikasemminki tainnu todeta, niin pilttipurkeista on moneksi. Tälläki kertaa otin käsittelhyyn pilttipurkit, koska tarvin pientä kukkaruukkua ja semmosta ei valmiiksi tähän häthään minun kämpästä löytyny. Minun rahapuu vähän jakkaantu, ja tarvin niille pienille osille ruukun. Nyt siis vinkki tosi helppoon kotitekoseen miniruukkuun. Vaikkapa minikaktuksille!

Ruukkutarvikkeet:
- pilttipurkkeja
- maalia (esim. askartelumaalia)
- pensseli
- multaa ja kasvi


Tarvii siis ainoastaan pilttpurkista sen purkin. Kantta voit käyttää vaikka maalin palettina. Ko olin puhistanu etiketit ja liimat purkista, niin suunnittelin vähän minkälaisen kuvion maalaisin purkkiin. Päätin maalata ihan yksinkertasta puoliympyräketjua kolme kerrosta. Eli askartelumaalia vain pensseliin ja sutimaan!



Käytin valkosta maalia siks, koska ko purkkiin laittaa multaa, niin kuviot erottuu hauskasti. Taasen on vain mielikuvitus rajana siinä, että mitä kuvioita haluaa maalailla. Mutta nyt se purkki valmis! Näin yksinkertasta ja nopeaa. Nähtäväksi jää, kuinka minun pieni rahapuu ellää tuossa purkissa... :)



Varmasti on kivan näkönen, jos on vaikka useampi pieni kaktus ja koristellee erilaila näitä purkkeja. Ja käyttää vaikka rohkeasti värejäki. Lisäks tietenki isommille kasveille voi tehä isommista lasipurkeista samanmoisia. Miehän en mikhään viherpeukalo ole, että sitä en tiä kuinka kasvit elelee lasipurkeissa, mutta katothaan. Koitan nyt lähteä työstään ja miettiin tulevaan kessään sopivia värkkäilyjä, joten palaillaanpa pian toivottavasti niitten merkeissä! Ihanaa alkanutta toukokuuta. <3

Terkuin, Sanna

Ps. Olettahan muistanu tulostella toukokuun kalenterisivun? Jos et ole vielä tutustunu minun blogin tulostettavaan kalenteriin, niin löyät sen TÄÄLTÄ.

2 kommenttia: