sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

SISUSTUSVÄRKKÄILYÄ 1 V. + ARVONTA


Voiko oikeasti olla mahollista, että siitä on vuosi ko aukasin minun blogin? Sisustusvärkkäilyä on tosiaan pyöriny täällä jo vuen verran ja voi vitsi miten huippu vuosi se onkhaan ollu! Siihen on mahtunu paljon näpertämistä ja väkertämistä, jopa 36 postauksen verran. Olen itteki saanu oppia paljon uutta, ja etenki saanu hyvvää mieltä siitä, ko olen saanu jakkaa nämä omat onnistumiset ja tekemiset teän kans. On tähän vuoteen mahtunu paljon epäonnistuneitaki värkkäilyjä, mutta ne on sitte jääny ootteleen uusia yrityksiä, josko niistä joskus sais kassaan vielä onnistuneita tekeleitä, heh.

Paljon olen kamppaillu senki kans, että postailenko mie tarpeeksi. Sitten on häätyny vain muistutella ittele, että tämon minun harrastus ja sen tahtiin mennään, miten ittestä hyvältä tuntuu. Ihana silti huomata, että oletta pysyny sielä mukana, vaikka välillä oliski pitempiä hiljasia jaksoja! Mulla on nyt pari projektia työn alla (ja sitäki enemmän projekteja ajatuksen tasola, toteutus vain uupuu...), joten koitan saaha ne mahollisimman pian valmiiks ja tänne esile. Ootanki niin innolla minun elokuussa alkavaa kesälommaa ja sitä värkkäilyn määrää, oi että!

Mie olen enemmän ko otettu siitä, miten paljon hyvvää palautetta ja ihania kommentteja mie olen teiltä saanu! En olis ikinä vuosi sitten kuvitellu, että tässä sitä vielä ollaan ja katellaan edelleen maailmaa värkkäilijän silmin. Ko miehän lähin vain kokkeileen, josko tämä olis yhtään minun juttu. Ja olihan se. Homma vei minut aivan mennessään. Sitä koko ajan on hoksottimet päälä ja miettii, että mitäs tuosta vois värkkäillä ja mites tuota vois tuunailla. Mahtavaa on ollu huomata, miten tämä blogi kulkee minun arjessa mukana ja miten siitä on tullu jo osa minua.

Siksipä justiina, ko eihän tämä blogi ois mithään ilman teitä, niin mulla ois pikku arvontaa tässä tyrkylä Sisustusvärkkäilyn synttäreitten kunniaksi. Mie pistän arvontaan minun tekemät pyykkipoikamagneetit. Tästä setistä löytyy kivoja lausahuksia piristään arkea ja esim. jääkaapin ovea. Eikä siinä vielä kaikki! Mie olen nimittäin aivan rakastunu GRANIT -sisustusliikkeeseen ja voisin haalia sieltä ommaan kotiin kaiken, joten halusin sitte pistää sieltä teile arvonthaan jotaki pikkusta ihanaa. Synttäripaketista löytyy siis tyylikkäät servetit loppukesän juhliin sekä ihana säilytyspussukka. Tuo pussukka on paperin ja vahakankaan sekotetta, joten sitä saapii kostealla pyyhkiä, jos siihen sattuu tahroja tulehmaan. Siinä voipii säilyttää kyllä mitä vain, ja se mennee niin keittiössä, makkarissa ko kylppärissäki. Siihen voipii vaikka istuttaa kukan, kunhan pistää sen kukan ruukun kans tuone pussukkaan sisäle.



Tämmönen pikkunen synttäripaketti lähtis jolleki ihanalle lukijalle sielä, ja osallistuminen on näinki helppoa:

- Kirjota tuonne alle blogin kommenttikenttään mistä materiaalista haluaisit, että mie tuunaisin/askartelisin/värkkäisin jotaki ohjetta tänne blogiin. Se voi olla ihan mitä keksit, taivas vain rajana!
- Lisäks pistä sähköpostiosotetta kommenttiin matkaan, niin saan voittajaan sitte yhteyen sitä kautta.
- Lisäarvan saat sillä, että käyt tykkään Sisustusvärkkäilyä Facebook-sivusta
- Muista mainita kommentissa, että monellako arvalla osallistut!
- Osallistumisaika on pari viikkoa, eli se päättyy 1.8.2016 klo 23:59

ONNEA ARVONTAAN!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Mie ilmotan sitte piakkoin tuon päivän jälkeen voittajalle ja julkasen voittajakommentin sitte tääläki. Järjestän tietekki jonku virallisen valvojan suorittaan minun kans tätä arvontaa tasapuolisuuen nimissä. Toivon teiltä mahtavia materiaalivinkkejä, jotta voisin toteuttaa just semmosia värkkäilyjä, ko te haluatta. Kertokaa ihmeessä kavereileki, niin mie saan enämpi inspiroivia ehotuksia ja kaverit saa mahollisuuen voittaa pienen piristävän paketin!

Mie toivon, että te jaksatta kulkea mukana vielä tästäki etteenpäin, ja toivottavasti yhtä mahtavia, tai jopa mahtavampia, vuosia on Sisustusvärkkäilyllä luvassa vielä monia. On tämä vain niin kivvaa! KIITOS teile tästä vuesta. <3 Eiköhän me jatketa samalla tohinalla etteenkäsin.

Synttäriterkuin, Sanna

45 kommenttia:

  1. Pyykkipoikien hyödyntäminen on aina kiva ja juuttinarun käyttäninen olisi myös kiva!
    Yksi arpa: ilona.valimaki(at)luukku.com

    VastaaPoista
  2. Hei Sanna!
    Multa löytyy kaapista läjä vanhoja farkkuja. Keksipä niistä jotain kivaa.
    T Siru

    VastaaPoista
  3. Kierrätysmateriaalista ! Olisi mielenkiintoista saada ideoita esimerkiksi säilykepurkkien uusintakäyttöön. Niin ja Ehdottomasti mukaan arvontaan :) tiiakemppi(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Mihin keksisit käyttää yksittäisiä pyyheliinoja? Meille on kertynyt lahjaksi saatuja käsipyyhkeitä, ihan kivoja,muttei meidän kylppäriin sopivia.
    Mukana arvonnassa.
    mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Airiina
    Osallistun arvalla, minä muistan nähneeni jossain kuinka isoista kananmunakennoista joku oli tehnyt rahin, sellainen olisi mukava nähdä kuinka se tehdään.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  6. Mukana arvonnassa. Pieneksi menneiden lastenvaatteiden tuunaus kiinnostaisi! jasminella82 @ gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mitähän voisi tehdä rikkinäisistä rantaleluista? Ainakin kellukkeet ja iso rengas löytyy:)
    Yhdellä arvalla mukana
    mannanposti(at)luukku.com

    VastaaPoista
  8. Meillä on pihalla hirveästi käpyjä, joten keksi jotain kivaa niistä! :)

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Farkkujutut, kankaat siis uusiokäyttöön. Ja pienet kivet, kun reissusta tulee tuotua niitä meren hiomia söpösiä. Ja noita lasipurkkejakin kertyy nurkkiin aina...
    Kahdella mukana
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Olisi kiva saada ideoita vaikka käytettyjen lasi/peltipurkkien käyttöön.
    Yhdellä arvalla mukana!
    kaskinen.anna@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kivoja ideoita mitä vois vanhoista nahkatakeista ja farkuista tehdä.
    Blogger- ja fblukijana kahdella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Mukana arvonnassa! :)
    Mietin mitä voisi keksiä vanhoista kengistä?
    hemantinde@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Vanhoista kirjansivuista olisi kiva nähdä jotain luovaa :) Kaksi arpaa.
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Vanhoista kirjoista olisi mahtava saada aikaan jotain kivaa! :) Yhdellä arvalla mukana ihanassa arvonnassa.

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Voi miten ihana uusi blogituttavuus ja kiva palkinto! Mä olen viime aikoina hurahtanut korkkiin, joten olisi kiva nähdä, millaisia ideoita sä saisit kehiteltyä siitä. Ja yksi arpa kiitos!
    tyttotouhuaa@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Onnea yksivuotiaalle❤. Mahtavaa blogiasi on kiva seurailla ja napata idiksiä. Huovutetut jutut kiinnostais, josko niistä sais tuunattuu jotain sisustukseen passelia (muutakin ku ne huopasydämet joihin itsellä tätä nykyä riittää vaan enää aikaa ja energiaa😉). Mahtavaa kesää sulle, kivaa kun saa lepposaa iltalukemista ku kattelee siun värkkäilyjäs!😉

    kajanderrounastiina@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Yritän nyt kolmatta kertaa kommentoida, toivottavasti tulis perile :) Onnea 1-vuotiaalle blogille! Mie mietin kans että oisko pyyhkeistä saanu jotaki värkkäiltyä! Olen kahela arvala mukana! T: Katri katriuusitalo@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perille tuli! :) Mutta kahta aiempaa, ei ole näkyny kyllä.. Tsekkasin roskapostikansionki, mutta ei näkyny sinun aiempia kommentteja. :/ Apua, mistäköhän se johtuu.. Ko kuullosti, että muillaki ollu vähän samaa ongelmaa. Mutta onneks yritit useamman kerran, niin sait lopulta sen läpi. :) Ja kiitos onnitteluista. <3

      Poista
  18. Henna28
    Yksi arpa minulle, minuakin kiinnostaa mitä farkuista voisi tehdä, laukun olen joskus tehnyt.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  19. Onnea ihanalle blogile ❤️❤️ Haluasin nähä tulevaisuuessa, miten matonkutheita vois käyttää hyväksi tuunauksessa 😊 Innolla oottelen jo uusia tulevia värkkäyksiä!

    Lellyy@suomi24.fi

    VastaaPoista
  20. Vanhoista lasipurkeista! :) kipa89@windowslive.com

    VastaaPoista
  21. Onnea!Mitä voisi tehdä vanhalle nahalle ja käsilaukuille. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Meiltä jäi jonkun verran pieniä mosaiikkilaattoja (n.1cm x 1cm) kylppäriremontista ja niistä suunnittelin tekeväni jotain. Tarjotin olisi helppo, mutta jotenkin tylsä. Keksitkö sinä jotain muuta? :) 2 arpaa.

    hippocampeli@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Washiteippiaskartelut on omia lemppareitani! Myös vanerin käyttö askartelussa kiinnostaa. Yhdellä olen mukana!
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kahdella arvalla mukana. Taikataikina askartelut kiinnostaa sekä juuttikangaasta tehdyt. Annukka14@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Betoni taitaa olla aika pop just nyt!
    Kahdella arvalla mukaan.
    Nina
    ippenpippen72@suomi24.fi

    VastaaPoista
  26. Mulla on kaapissa kokonainen vyyhti paperinarua, jolle en keksi käyttöä. Keksisitkö sinä? Mukaan kahdella arvalla. emilia_ho@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Vanhoista ja rikkinäisistä sukkahousuista arskarteluideoita. Vanhoista Niksi-Pirkoista varmaan löytyisi paljon ideoita, mutta ajattelin, että sinulta voisi löytyä myös! :) Yhdellä arvalla mukana. hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  28. Toivoisin ideoita reikäisten sukkien uusiökäyttöön. Ne kuluvat usein puhki ja niitä tulee siksi vain nakattua roskiin, joten ideat kelpaisivat. juhtimus(ät)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  29. Farkkukangas ja puu :)
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla mukana. Minulla on paljon pieniä erivärisiä tilkkuja. Mitä muuta kuin tilkkutäkin niistä voisi tehdä?
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  31. Vessa- ja talouspaperirullien hylsyt, niitä riittää, mutta mitä niistä voisi tehdä?
    Kahdella arvalla mukana, Facebookissa tykkäilen nimelläni Elise H..
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Meillä tulee paljon mainospostia, jota kannan paperinkeräykseen. Siitä voisi tehdä jotain. Tyhjiä pullojakin voisi ehkä käyttää muutenkin kuin kynttilänjalkoina ja kukkamaljakkoina. Myös olisi kiva saada vinkkejä kissanlelujen tekemiseen. Mukana yhdellä arvalla: merzihujanen@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Hyvä Sanna!!! 😊 betoni tuntuu olevan nyt vähän joka paikassa se "juttu" tontut, raparperilehdet ja kynttilänaluset nähty... Oisko jotain uutta ideaa??? Toinen on kävyt- jotain mutta kuin kransseja tai käpylehmiä... 😉

    VastaaPoista
  34. Lampunvarjostin ideoita vaikka ☺
    Yhdellä mukana arvonnassa. Onnea blogillesi 💐

    VastaaPoista
  35. Peppi
    Yhdellä arvalla osallistun. Luonnonkasveista kestäviä kukka-asetelmia puutarhan pöydälle tai sisälle.

    peholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  36. Yhdellä arvalla mukaan ja kiinnostaa mitä voisi tehdä vanhoista tulitikkuaskeista. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Kaapista löytyisi lakanoita ja pussilakanoita joiden värit ja kuviot ei enää miellytä ja ne on jäänyt käyttämättä. -päivikki-

    VastaaPoista
  38. Hei Sanna!
    Kaikki kierrätysmateriaalit kiehtoo, semmosia siis lisää! :)
    Kaksi arpaa.
    -Taru, taru.tiensuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Kaksi arpaa :) Minä kaipaisin vinkkejä siihen, mitä tehdä vanhoille tauluille. Olisi ihana hyötykäyttää :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  40. Onnea ♡
    Mukana arvalla kivassa arvonnassa.

    VastaaPoista
  41. Kaksi arpaa :) Teeppäs ohje siitä kuinka esim. serveteillä voi uudelleen päällystää esim. jonkun tylsän näköisen tarjottimen. On joskus tälläisen nähnyt, mutta itse toteutus vielä hukassa. Ja mitä kaikkea suodatinpusseista? Tai vessapaperirullista? Tai vanhoista lakanoista? Tai kuinka saada tehtyä jotain kivoja maljakoita?
    Riikkkaaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Jotain kierrätystä! Vanhat lakanat!😊
    Kiva blogi! Asiat selitetty niin hyvin, että harvoin värkkääväkin osaa tehdä. Materiaalit kivoja ja helposti saatavia. Eikä tule liian kalliiksikaan.

    VastaaPoista
  43. Juuri törmäsin jossain turkulaiseen yritykseen mikä myy korkkilevyä (ja levystä tehtyjä kukkaroita ja kasseja), houkuttaisi nähdä mitä materiaalista voisi osaavissa käsissä tehdäkään. Toinen kiinnostava olisi vetoketjut, siis ihan sellaisinaan eikä vain ompeluksen osana oikeassa käyttötarkoituksessaan. Mukana yhdellä mahdollisuudella.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
  44. Yksi arpa! Olisi kiva nähdä jotain kierrätys juttuja esim vanhoista sähköjohdoista :)

    vinski.kissa@gmail.com

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista