maanantai 7. marraskuuta 2016

KIERRÄTYSPAKETTEJA

Tulin esittelleen teile tämmösen pienen lahjapakkausvinkin vielä näin ennen isänpäivää. Jos vaikka sattuu olheen joku pieni lahja, jolle pitäs äkkiä keksiä kiva paketti. Tähän löytyy nimittäin tarvikkeet ihan varmasti kotoa! Nämä paketit saattaa olla osalle lukijoista tuttuja, koska ne vilahti minun Kotiblogit -lehen jutussaki. Kaikessa yksinkertasuuessaa tarttet siis vain kaks juttua näitten tekkoon.

Pakkaustarvikkeet:
- vessapaperirullan hylsy
- pakkausnarua tai -nauhaa
Vessapaperirulla lytätään ekana. Sen jälkeen sen päät taitetaan sisälle päin, jollon siitä hylsystä tullee semmonen suljettu pötkö, jonka päät kuitenki saa tarvittaessa auki. Halutessa ne päät voi kiinnittää pienellä teipin palalla kiinni. Mie kietasin ympärille vain narua, joka piti päät napakasti kiinni. Helppoa ja nopeaa, koska nyt paketti on valmis! Jos isänpäivälahja ei mahu tähän, niin onpahan tuo jouluki jo aika lähellä.


Tämä siis muistuttaa niitä lahjapaketteja, johon esim. monissa koruliikkeissä pakataan pienet lahjat. Mutta aikas ekologinen idea, ko saapii hylsyt hyötykäyttöön. Minua itteä ei ainakaan yhtään häiritte se, että ne on vessapaperirullan hylsyjä, koska koristelemalla sen paketin niistä saa tosi sieviä! Viime vuonna esimerkiksi tehin semmosia paketteja, missä oli kietastu ympärille ohut kaistale koristepaperia ja sitten ihan juuttinarua ympärillä. Harmi ko mulla ei niistä ole kuvia.. Mutta tuommonen musta tai valkonen koristenauhaki on tosi toimiva tuon ruskean pahvin kans!


Halusin päivittää blogiin jotaki tässä arkimenojen hulinassa, niin tässäpä sitte tämmönen pikkuvärkkäily. :) Toivottavasti on välilä kiva lukea tämmösiä minijuttujaki, vai mitä oletta mieltä? Tulossa on kyllä vähän vaikka minkälaista värkkäilyä, mm. semmosta pientä pintaremonttia, mitä tein tuossa. Mutta siitä sitten lissää myöhemmin, ko kerkeän käyä kuvat läpi ja kirjotella teile siittä hommasta. Nyt toivotan kaikile oikein ihanan talvista viikkoa! <3

Terkuin, Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti