perjantai 2. joulukuuta 2016

PIKKUSISUSTAMISTA ULKOPUOLELLA

Minuun otti tuossa vähän aikaa sitten yhteyttä semmonen firma, ko X3 shop, että josko haluasin tehä vähän yhteistyötä. No totta kai mie halusin, koska heän idea oli minun mielestä niin hauska ja uniikki! Eipä ole tullu vielä missään vastaan. Ja muotoilijana mie tietenki arvostan kaikkea erilaista designia.. ;)

No mikä ihme sitten on X3 shop? Se on kolmen opiskelijan startup, joka lähti muuttamaan ihmisen mielikuvaa jokaisen kodista kauniilla fonteilla ja yksilöllisellä designilla. Syvällisempään tarinaan voitta tutustua poikien nettisivuilla, johon pääsettä TÄSTÄ. He siis toteuttaa just semmosia nimikylttejä postiluukkuun ko sie haluat!


X3 shopin sivuilta löytyy vaikka minkälaisia fonttivaihtoehtoja, varmasti jokaseen makuun. Lisäks sie saat itte päättää mikä teksti siihen tullee. Ja he sitten toteuttaa sen 3D-tulostimella. Tällä tavoin sie voit helposti ja hauskasti personoija sinun oman postiluukun. Ja jos ei itellä ole postiluukkua, niin tässäpä kiva lahjaidea!

Mie tilasin X3 shopilta oman sukunimen kivalla fontilla. Yritin sitä tuossa asentaa minun postiluukkuun, että olisin saanu kuvvaa ihan oikeassa paikassa, mutta minun luukun ruuvit oli ruostunu kiinni, niin ainakhaan vielä ei hermot ja taijot riittäny saamaan tekstiä paikallensa. :D Mutta kurkatkaa X3 shopin nettisivuilta, miltä nuo persoonalliset tekstit näyttää postiluukuissa.


Ja totta kai teileki on tarjota yks pieni kiva juttu! Nimittäin, jos te teettä X3 shopin nettikaupasta nimikyltti tilauksen ennen joulua ja käytättä koodia oveesi20, saatta 20% alennusta teän tilauksista! Nettikauppaan suunnitteleen ja tilaan pääset TÄSTÄ. Kannattaa hyödyntää tarjous ja tilata vaikka pukinkonttiin persoonallisia postiluukkutekstejä. :) Sehän voipii siis olla ihan mitä tahansa muutaki ko oma sukunimi!

Ihanaa joulukuuta ja lepposaa loppuviikkoa! <3 Toivottavasti tästä postauksesta löysittä uuen mielenkiintosen yrityksen ja joku jopa innostuu tillaahmaan.

Terkuin, Sanna

Postaus toteutettu yhteistyössä X3 shopin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti