perjantai 23. kesäkuuta 2017

KESÄNEN KATTAUSVINKKI

Mie tulin vinkkaan teille viime hetken kattausidean juhannukseen. Tällä pikkujutula sie saat kattauksesta ihanan kesäsen, vaikka sulla ois jääny hienot servetit ostamatta ja kaapista löytyis vain rulla talouspaperia. Lisäksi pääset hyödyntään luonnosta löytyviä sieviä kukkia!

Kattaustarvikkeet:
- erilaisia kukkia
- rautalankaa (jos haluat päästä helpommalla)
- talouspaperia tai servettejä



Ideana on siis tehä talouspaperipalasen ympärille koristepidike rautalangasta ja luonnonkukista. Mie kyllä tähän keräsin niittykukkien lisäks kukkapenkkien kukkia. Mutta montaa kukkasta ei yhteen pidikkeeseen mene, joten nämä on nopeat ja yksinkertaset toteuttaa!

Mie tehin koristepidikkeelle kehikon rautalangasta, mutta jos olet näppärä käsistästi, niin saat varmasti tehtyä tuon rinkulan ihan punomalla kukkia yhteen (mulla ei riittäny hermot, vaikka kovasti yritin ilman rautalankaa näpertää). Mie siis otin rautalankaa sen verran, että siitä tuli yks pieni ympyrä ja sitte sitä jäi sen verta yli, että sen sai kertaalleen kieputettua vielä sen rinkulan ympäri. Samala ko lähin punomaan sitä rautalankaa vielä kertaalleen ympäri, niin ujuttelin sinne välliin varovasti erilaisia kukkia. Alla olevasta kuvasta hahmottuu paremmin, mitä tarkotan.



Koristelin sen pidikkeen vain puoliksi niillä kukilla, koska se toinen puoli jää paperin alle piiloon. Tietenki voipii koko ympyränki koristella, jos haluaa. Eli ideana on tehä miniversio kukkaseppeleestä talouspaperikäärön ympärille. Ja minun miniseppele näyttää tältä!



Mulla nyt ei ole kuvia, miltä tämä näyttää kattauksessa, ko keksin tämän näin juhannusaatonaaton iltana extemporee. :D Ja heti aattelin, että täytyy saaha tämä viime hetken vinkki blogiinki ennen juhannuskemuja. Aateltiin äitin kans tehhä näitä meän juhannuskattaukseen, mutta halusin saaha tämän idean teileki, että ehittä ottaa vinkin haltuun, jos mieli tekkee! Niin sen takia nyt jäi kattauskuvat poijes tästä postauksesta. Ehkä jaan sen Instagramissa ja Facebookissa teile sitte myöhemmin.. ;)


Tämän vinkin siivittämänä alamapa juhannuksen viettoon! Nautiskellaan tästä Suomen ihanasta ja ainutlaatusesta kesästä, vaikka se välillä vähän kylmä onki. Ainaki itte näkkee tämän Lapin luonnon aina ihan uusin silmin, ko on ollu hetken poissa. Kyllä kotiseutu on aina kotiseutu. Nyt toivotan teille oikein ihanaa, riemukasta ja toivottavasti aurinkoistaki juhannusta! <3

Juhannusterkuin, Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti