keskiviikko 4. marraskuuta 2015

SÖPÖÄ SÄILYTYSTÄ

Hyvvää marraskuuta ihmiset! Mitenkäs teillä suju viikonloppu, tuliko juhlittua Halloweeniä? Mulla ainaki oli tosi kiva viikonloppu, koska mulla oli täällä ihania vieraita Seinäjoelta. Kävin vähän esittelemässä minun uutta kotikaupunkia, ja tietenki syötiin ja herkuteltiin hyvin! Eli oikein rentouttava kurpitsajuhla oli täällä.

No mitäpä sitä tällä viikolla sitten värkkäillään? Ihan näinki yksinkertanen juttu, ko laatikko. Eli tällä kertaa tuunataan kenkälaatikosta sievä säilytyslaatikko. Mulla nimittäin alkaa säilytystila olla vähän rajallista, ko tuota värkkäilykrääsää alkaa kertyä, joten tarvittin kipeästi jonku sievän laatikon minun työpöyvälle, johon voin pistää kaikki semmoset pienemmät värkkäilytilpehöörit. Siitäpä se ajatus sitten lähti.

Tarvikkeet:
- kenkälaatikko
- lahjapaperia
- koristeteippiä
- kirkasta "normaaliteippiä" tai liimaa
- ja tietenki sakset


Eka mie aattelin, että olisin maalannu tuon laatikon, muttako sitte mietin, että ehkä tuo voimapaperin ruskea oliski kiva, joten päätin käyttää sitä. Lisäks tuo minun kenkälaatikon pinta oli tuommosta kiiltävää ja "liukasta", niin mietitytti vähän, että pyssyykö siinä ees maali... Mie olen aina ollu jostaki syystä vähän onneton paketoimisessa, joten pahottelut, että lopputulos on vähän ryppynen.


Mie lähin siis niin sanotusti paketoimaan tuota kenkälaatikkoa sillä voimapaperilla. Eli leikkasin ekana sopivan kokosen palasen ja sen jälkeen lähin taittelemaan sitä siihen päälle alla näkyvien kuvien mukasesti. :) Mie käytin paperin kiinnitykseen liimaa, koska minun kirkas teippi oli niin vähissä... Laitoin siis liimaa aina tuonne laatikon sisäpuolelle minne taitoin nuo paperin reunat aina lopuks. Ja laitoin liimaa muuten laatikon pohjaanki (ulkopuolelle), että se tarttu sinneki eikä jääny semmoseksi "pussimaiseksi".Mie päällystin tuon laatikon ja kannen vähän eri tyyleillä. Laatikosta leikkasin nuo kulmat auki suorasti (kato yllä olevat kuvat) ja kannesta vinosti (kuvat löytyy alempaa). En tiä miten selkeämmin neuvosin, niin toivottavasti nuo kuvat selventää. Ehkä voisin vinkkinä sanoa, että tuon laatikon päällystin perinteisellä paketointi tyylillä, niinkö ehkä alla olevista kuvista selviääki.Ja kannen päällystin tosiaan sillälaila, että leikkasin nuo nurkat auki ja taitoin ne tuonne sisäpuolelle kokonaan. Eli tässä jääpii tuo kolmio kokonaan tekemättä, mikä tuli tuohon laatikkoon ja jonka käännäytin tuonne laatikon alapuolelle. Tällä kannen päällystystyylillä mie ainaki olen päällystäny koulukirjoja kontaktimuovilla, jos yhtään selventää! :D


Tämähän on ihan yksinkertanen ja ehkä vähän tylsähköki värkkäily jonku mielestä, mutta mulla on tähän yks tämmönen kiva pikkunen loppusilaus, jonka takia halusin esitellä tämän täällä blogissa. Sehän on siis koristeteipin käyttö! Ko olin saanu paperipäällystykset valmiiksi ja antanu liimojen vähän kuivahtaa, niin lähin koristelleen tätä laatikkoa sillä koristeteipillä. Löysin tätä ihanaa kulta-turkoosia teippiä Seinäjoelle äskettäin avatusta Sinooperista, ko kävin siellä viime kuussa. Minusta tämä teippi passas aika ihanasti tuon voimapaperin kans, joten päätin käyttää sitä tähän. :) Näitä teippejä löytyy nykysten askartelukauppojen lisäksi ainaki IKEAsta ja Tigeristä. Ja vieläpä ihan parin euron hintaan.


Lähin siis reunustaan näitä laatikon reunoja tuolla teipillä. Jokaset reunat ja nurkat kävin läpi, että saisin sitä koristusta mahollisimman paljon tähän! Ko laitoin sitä teippiä, niin jätin molempiin päihin vähän ylimäärästä. Leikkasin sen jälkeen sen ylimääräsen pätkän halki ja taitoin joko sinne laatikon sisälle tai alle. Tämä toimenpide sen takia, että se teippi pysyis paremmin. Mulla tuo koristeteippi ainaki oli vähän semmosta, että se ei tarrautunu niin lujasti kiinni ko semmonen normaali pakkausteippi.

Ja lopputulos on tämän näkönen! Näin sain turhanpäiväsen kenkälaatikon pois kaapista pyörimästä ihan kunnon käyttöön, ja samalla kuitenki ihan kivan sisustuselementin minun työpöyväle. Jos se alkaa minua tuossa pöyvällä kyllästyttään, niin voipii sen pistää lattialleki. Sielläki se on ihan sievä. Ehkä minun täytyy alkaa säästään tästä lähin kenkälaatikoita, niin saan tuunata niitä lissää tuolle yhelle kaveriksi. :)
Ja hei! Nyt on ihan jatkuvalla syötöllä rikottu blogissa kävijäennätyksiä aika hurjasti, joten ihanaa huomata miten paljon teitä sielä on. KIITOS tuhannesti. <3 En olis ikinä uskonu neljä kuukautta sitten, että tätä blogia lukis kukkaan muu ko oma perhe ja läheiset. Mie luppaan jatkaa sammaan malliin ja ihan varmasti palkittenki teät vielä jotenki.. :) Oletta te sen ansainnu. Joten pysykääpä kuulolla!


Mukavaa loppuviikkoa, hyvvää tulevaa isänpäivää kaikille sen tittelin omaaville, ja lisäksi hyvvää syntymäpäivää omalle isille sinne pohjoseen tännään! <3

Terkuin, Sanna

2 kommenttia:

  1. Pakko nyt vaan yhtäkkiä sanoa että tykkään tästä sun blogista kauheesti! Olen tosi nirso blogien suhteen mutta tästä tykkään, jatka samaan malliin :3 tää on niin hurjan inspiroiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mahtava kuulla! Mittään muuta en niin paljoa toivokaan, ko että lukijat inspiroituis. Eli ilmeisesti toive on täyttyny, ihan huippu juttu! Kiitos kivasta kommentista sulle siis. :) Kävin nopeaa vilkasemassa sinunki blogia ja näytti kyllä just siltä, että täytyy uppoutua tutkiskelemaan sitä tässä oikein ajan kans. :)

      Poista