torstai 24. joulukuuta 2015

JOULULAHJA

Oikein lämpöstä aattoaamua ihanat lukijat! Tulin teille toivottamaan mitä parhainta joulua pienen lahjan ja yhen talvisen koirakuvan kans.


Alta löytyy linkki, jonka kautta pääsettä lataamaan ittellenne tämän minun tekemän joululahjan. Tästä lahjasta pitäs olla iloa teille koko ens vueksi! ;)


Olen piirtäny kakstoista erilaista kuvvaa omin kätösin ja koonnu sitten niistä tulostettavan kalenterin just teitä varten! Oli vaikeaa miettiä, mikä olis semmonen lahja, joka olis mahollista antaa ihan jokaselle, niin tässä sitten tulos. Ja hei, jos tuo mustavalkonen väri on sinusta tylsä, niin ei muutako värikynät esille ja värittään! Saa varmasti sillon sen värisen ko itte tykkää. :)


Olisin enemmän ko otettu, jos tämä tulostettava seinäkalenteri pääsis koristaan mahollisimman monen seinää teijän kodeissa. Olis ihanaa, jotaki kautta saaha vaikka kuviaki, jos kalenteri pääsee jollakilaila mukkaan teän sisustukseen! :) Vaikka Facebookin kautta, ko tämä blogihan löytyy sieltä kans nykyään nimellä Sisustusvärkkäilyä.


Toivottavasti tykkäättä lahjasta! Lopuksi haluan vielä kiittää teitä tästä vuesta ja erityisesti siitä, että oletta antanu mulle intoa ja vauhtia tähän bloggaamiseen. Onneks mie lähin tähän hommaan! Tästä on hyvä jatkaa pienen loman jälkeen entistä suuremmalla intohimolla. Toivotan kaikille vielä oikein rauhallista joulunaikaa, nauttikaa läheisten seurasta ja hyvästä ruuasta. Onnellista tulevaa vuotta ja palathaan taas ens vuona värkkäilyjen merkeissä! <3

Jouluisin terkuin, Sanna

4 kommenttia:

 1. Niin ihana lahja, kiitos! Toivotaan että jollain tavalla saan sen tulostettua D: hyvää joulua sullekin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäät! Jos et mittään muuta keksi, niin monestihan esim. kirjastoissa pystyy tulostaan tosi edullisesti. :) näin pikkuvinkkinä! Kiitos ja lepposaa joulunaikaa sulle! <3

   Poista
 2. Onpas ihana ajatus =) Iloista joulunaikaa!

  VastaaPoista