maanantai 22. helmikuuta 2016

KUULOKEKAVERI

Heipsan! Jokos sielä ruuvun takana ollaan hiihtolomala, vai onko semmosta ees tiossa? Mie täällä viettelen ommaa hiihtolommaani lumen keskelä ja koko ajan tullee vain lissää. Voin sanoa, että eilen oli jopa tosi mukava tehä lumitöitä, ko se kävi niin liikunnasta. Ja osittain siksiki, ko se on niin harvinaista "herkkua" kerrostaloasujalle. :D Täälä olen saanu minun vähän kaoksissa olleen värkkäilyinspiksenki takasin, ja tässä kevvään mittaan olis tarkotus postailla vähän helpompia ja vaativampiaki juttuja. Muun muassa aattelin esitellä teille kivan keittiön tuunausvinkin. :)

Tännään värkkäily ei varsinaisesti liity sisustamisseen, mutta minusta aika hyödyllinen vinkki. Varsinki musiikin ystäville. Mie kuuntelen melkeinpä päivittäin musiikkia, ja aina mulla niin tympäsee, ko nappikuulokkeet on solmussa taskun- tai laukunpohjalla. Tuossa yks päivä sitte mietin, että nyt pakko keksiä tähän ärsyttävään ongelmaan ratkasu. Selasin vähän internetin ihmeellistä maailmaa ja sieltähän löyty vaikka minkälaista ideaa. Yks juttu pisti mulle sitte silhmään ja halusin ehottomasti kokkeilla siittä ommaa versiota, ja nähhä onko se oikeasti toimiva juttu. Nyt ohjeistan teile niin helpon vinkin, miten saat kuulokkeet aina kätevästi matkaan menemättä solmuun. Jos vain jaksatta aina nähä vähän vaivaa. ;)

Kuulokepidikkeeseen tarttet:
- kaks pyykkipoikaa
- liimaa
- ja jos haluat koristella, niin esim. askartelumaalia


Aika helpolta kuulostaa jo tässä vaiheessa, eikö? Sitä se onki, voin luvata! Mie siis otin tähän kaks puista pyykkipoikaa, joita sitten lähin koristelleen maalilla. Kokkeilin eka maalata pikkusia kukkia, mutta ne meni ihan häneksi, niin päätinki sitte maalata ihan vain mustia raitoja. Toiseen pyykkipoikaan kirjotin lisäks sitte "kuulokkeet". Näistä pyykkipojista tarttee tosiaan sitte koristella vain tuo toinen sivu, koska se toinen sivu jääpii piiloon. Tietenki saapii maalata vaikka ihan koko pyykkipojan, jos haluaa. :)Sittekö on koristeluihin tyytyväinen ja maalit on kuivahtanu, niin olis liimauksen aika. Mie käytin tuommosta yleiskontaktiliimaa. Se on tosi pitävää ja helppokäyttöstä. Mutta onnistuu varmasti esim. kuumaliimalla tai erikeepperilläki. Laitetaan siis sitä liimaa niille koristelemattoille sivuille ja sitten ne sivut liimataan yhteen. Tässä vaiheessa HOX!! Kattokaa tarkasti alla olevasta kuvasta, että liimaatta ne oikein päin, koska niitten olis tarkotus olla "eri päin". Hienot on taas sepustukset mulla. :D Mutta kattokaa tosiaan alta kuva!Ja se olis sitte vähän niinkö siinä, eli kuulokepidike on näinki nopeasti ja helposti valmis! Mulla meni ehkä reilu puolituntia tämän kans, ko maalailin ja oottelin, että ne koristelut kuivahtaa. Ei mistään pienimmästä päästä tämä härveli ehkä ole, mutta kätevä ja sievä, jos vain viittii nähä vaivaa siinä koristelussa. Mietiskelin tuossa tehessä, että tähän vois toimia se decoupage -tekniikka, mitä käytin niissä lasinalusissaki, jos viittii alkaa aivan näpertään.Miten se kuulokkeitten kiinnitys sitte? Eli toiseen päähän pistää kiini tuon plugin sitte pyörittää sen johon tuohon ympärille, ja sitte toiseen päähän pistää kiini nuo napit. Eikä pitäs kärsiä johotkaan, koska pyykkipojissahan on tuommonen pieni "lovi" tuolla nipsupäässä, niin se johto ei ole puristuksissa sielä välissä.


Nyt ei pitäs minun kuulokkeet olla enhään solmussa, ko viittis vain aina pyöritellä ne kiinni nuihin... Eipä ole monen sekunnin homma, niin eiköhän sitä nyt sen verran voi ryhistäytyä. Eipähän tartte jatkuvasti sitte kirota kouluaamuina bussissa, ko osa matkasta mennee siihen, että joutuu selvittelleen piuhoja.


Mukavaa maanantaita ja rentouttavvaa hiihtolommaa! Tai tulevaa semmosta. Tai muuten vain rentouttavia päiviä, vaikkei lommaa oliskaan. :) Nautima tästä, ko päivissä alkaa olla koko ajan enämpi valoa! <3

Terkuin, Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti