perjantai 30. marraskuuta 2018

DIY-JOULUKALENTERI

Tänä jouluna halusin tehhä itele joulukalenterin. En kuitenkhaan halunnu stressata sen kans liikaa, joten halusin koota sen tarvikkeista, jotka multa löytyy jo kotoa. Tai no yhen jutun jouvuin ostaan, mutta muuten hyödynsin vanhoja juttuja.

DIY-joulukalenteriin tarttet:
- paperipusseja
- pyykkipoikia
- narua
- numeroleimasimet
- kehykset
- liimaa
- pieniä nauloja
- herkkuja tai jotaki mitä haluaa kalenteriin laittaa
- koristeluun esim. havuja ja koristenauhaa


Ensmäisenä mie tehin kalenterriin pussukat. Ostin kaupasta ruskeita paperipusseja, joista leikkasin pohjan pois ja jaoin sen muun osan neljään osaan. Sen jälkheen taitoin avonaisen reunan ja pohjan, ja liimasin ne kiinni. Eli isosta paperipussista tuli neljä minipussia. Näitä voipii tietenki askarrella vaikka haluamastaan lahjapaperistaki. Ihan samalalaila ne siitäki saapii kasattua. Tehin adventtipäiville isommat pussukat.Sen jälkeen lähin leimaileen pussukoihin numeroita. Näitä leimasinsettejä saapii ihan parilla eurolla Tigerista ja mulla on ollu niile ainaki paljon käyttöä askarteluissa. Mulla on itelä siis numerosetti ja kirjainsetti, ja molemmat on ollu hyvä ostos!Mulla oli yks iso musta kehys käyttämättömänä kaapissa, joten otin siittä lasin ja takaosan poijes. Naulasin kehyksen taakse pieniä nauloja, joihin kiinnitin juuttinarua. Laitoin kehyksiin neljä riviä narua. Naruille sitte on tarkotus kiinnittää ne herkkupussukat pyykkipojilla.Mulla oli ennestään 20 kappaletta minipyykkipoikia, niin päätin sitte tehä adventtipäivile vähän isommat pussukat ja käyttää niitten kiinnittämisheen isompia pyykkipoikia. Lisäks kirjotin niihin isompiin pyykkipoikiin, että monesko adventti on kysheessä. Pussukoihin laitoin siis erilaisia suklaita. Adventtipussukoihin laitoin herkun lisäksi tuikun. Näihin pussukoihinhan voi laittaa ihan mitä ikinä keksii, vaikkapa jotaki kivoja runonpätkiä tms.Ko pistin pussukat paikalleen, niin minusta tuntu, että jotaki vielä puuttuu.. Niimpä hain vähän kuusenoksia ja kaivoin koristenauhan esille. Kiinnitin muutamat kuusenoksat kehyksen alareuhnaan rautalangala ja lisäks pistin siihen pienen punasen koristerusetin. Näin sain jotaki väriä tuohon joulukalenterhiin! Alkopa se näyttää vähän joulusemmaltaki ja näin minun kalenteri oli valmis.
Vähän viime tipassa tuli tämä esittely, ko huomena jo saa ekan luukun avata, mutta kyllä vielä ehtii askartelheen. ;) Tämä oli suht nopea tehhä, jos vain on tarvikkeet hollila. Kiva päästä iteki aukaseen eka luukku lauantaina! Mulla ei ole tainnu vuosiin olla ommaa kalenteria, mutta nytpä on.Ihanaa joulun odotusta. <3 Lissää jouluvärkkäilyjä luvassa, kunhan saan postaukset koottua valhmiiksi, joten pysykääs kuulolla!

Terkuin, Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti