keskiviikko 5. lokakuuta 2016

KANAVERKKOA SISUSTUKSEEN

Syksy on kyllä niin kiva! Ihania värejä ja pienet aamupakkaset on huippu hyvä yhistelmä. Sillon ei jopa yhtään haittaa se, että joutuu herrään aikasin, ko saa nautiskella siittä raikkaasta ilmasta ja auringonpaisteesta. Me like very much! Ja kaiken lisäks mulla alko nyt vähän pitempi syysloma, jotenka en valita. Olen jotenki niin intoa ja tohinaa täynnä, että vitsit sentään. En millään meinais malttaa oottaa, että pääsen kertoon teile yhestä jännästä jutusta... Mutta täytyy malttaa nyt vielä silti vähän aikaa.

Mitäs tällä kertaa olis sitte värkkäilyjen osalta tiossa? No yks semmonen sisustuselementti, josta on moneksi. ;) Mie olen jo kauan aikaa miettiny, että koska voisin tämän toteuttaa ja mihin sen sitte laittais ko sen tekis jne... On kyse siis korutelinetaulusta. Sittenhän me keksimä tuon Junk'n Designin kans, että me tehemä yhessä värkkäilyn, ja Junk'n Design saa samalla tekemillensä koruille säilytyspaikan! No kuka tai mikä on sitten Junk'n Design? Sehän on minun ystävän pyörittämä pieni käsityö- ja muotoilualan yritys, joka tuottaa siis käsintehtyä ja kotimaista kierrätysdesignia. Kaikki tuotteet on valmistettu vähintään 50% kierrätysmateriaaleista! Aika hieno homma. Kannattaa käyä kurkkaan, mitä kaikkea tämä nainen touhuaa. :)

Tällä kertaa tarvittet:
- kanaverkkoa
- kehykset
- pihdit
- niittipistoolin
Tarkotus on koota kananverkosta ja kehyksistä koruteline. Tarvit kehyksistä siis ne pelkät raamit. Kaikki lasit ja takalevyt saa pistää syrjään. Kananverkosta sitten mittaillaan kehysten kokonen palanen, ja leikellään piheillä se irti.Seuraavaksi lähetään niittaan sitä verkkopalasta niihin kehyksiin kiinni, tietenki sinne takapuolelle. Me pistimä ensin yhen reunan niittipistoolilla kiinni, jonka jälkeen venytettiin vastakkainen reuna kiinni. Sitten loput reunat sammaanlaihin.Meilä ainaki jäi sitten sinne reunoille repsottaan vähän ylimäärästä, niin ne siistitään piheillä pois tai taitellaan sinne raamin taakse piiloon. Ja uskokaa tai älkää, se oli vähän niinkö siinä! Helppoa ja nopeaa, eikö? Eli verkkoon vain korvikset ja kaulakorut roikkuun.Tämä yksilö pysy ainaki hyvin seinällä kiinni ilman erinäistä ripustinta, mutta voipii semmosenki sinne raamin takapuolele kiinnittää, jos haluaa. Haasteena tässä hommassa oli se, ettei satuttanu itteä siihen terävään kanaverkkoon. Että olkaa varovaisia!


Mutta aika kiva lopputulos. Varsinki ko korut on paikalansa, niin minusta tosi sievä sisustustaulu! Mitäs tykkäättä? :) Tämmöstä seuraa siittä, ko kaks kirpputori- ja kierrätysfriikkiä lyö viisaat päänsä yhteen. Kierrättämällä saa aika käytännöllistä ja kaunista. Huomasi muuten, että hetikö oli kaveri touhuamassa, niin hommat suju paljon nopeampaa. Ei tarvinnu säätää koko ajan kameran ja värkkäily tarvikkeitten välillä, vaan sai keskittyä yhteen hommaan kerralansa. Täytyy varmaan useamminki toteuttaa tämmösiä kimppaprojekteja!


Nyt saa Junk'n Designki korut kivasti esille ommiin myyntitapahtumiin. Junk'n Design löytyy muuten Facebookista ja Instagramista samalla nimellä, joten sinne vain tykkäileen ja seuraileen! Ja verkkokauppaan tutkaileen pääsettä TÄSTÄ. Jos vielä vähän voi mainostaa, niin Junk'n Design on Helsingissä Korjaamon designmarkkinoilla myymässä tuotteitaan 12-13.11, ja siellä saattaa näkyä nämä meän yhessä värkkäämät korutelinetaulutki. ;) Menkää ihmeessä shoppaileen, siellä on paljon mielenkiintosia yrityksiä esillä!


Sisustusvärkkäilyllä on nykyään muuten ihka oma Instagram-tili, joten menkää hopusti seuraan, ettei mene uusimmat blogijutut ainakhaan ohi! Sehän löytyy siis nimellä @sisutusvarkkailya, joten sinne seuraileen.

Tämmöstä tällä kertaa. Seuraavaksi esittelen teile sitten sen tunnelmallisen syysjutun, mistä vihjailin jo viime kerralla. Siitä tuli aika kiva, vaikka itte sanonki, joten tuskin maltan oottaa, että pääsen esittelleen sen teile! Lepposan syksyisää loppuviikkoa.<3

Terkuin, Sanna ja vieraileva tähti Junk'n Designin Annina

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen ja käytännöllinenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! :) Tässä värkkäilyssä parasta onki se, että yhdistyy käytännöllisyys ja kiva ulkonäkö. Eli hyvä valinta sisustukseen!

      Poista