tiistai 25. lokakuuta 2016

MUKANA KOTIBLOGIT -LEHDESSÄ

Nyt vihdoin ja viimein voin sen jännittävän jutun paljastaa, josta olen hehkutellu viimisen kuukauen aina välilä! Niinkö otsikosta jo voitta huomata, niin kannattaa mennä lehtipisteistä hakkeen Kotiblogit -lehden tänhään ilmestyny joulunumero, siellä sielä saattaapi näkyä joku tuttu! Sain nimittäin olla mukana tekemässä Kotiblogit -lehen joulunumeroa.

Lehti oli mulle melko uus tuttavuus, jota olin aikasemmin parin numeron verran ehkä lukenu. Minun mielestä aikakauslehti on mahtava tapa tua suomalaisten vähän tuntemattomampien kotibloggaajien blogit esile vähän eritavala. Löytyy niin sisustusjuttuja, ko mielettömiä reseptejäki. Mulle ainaki tarttu tästäki lehestä useampi blogi seurantaan!

En iki kuuna päivänä olis voinu kuvitella, että pääsisin tämmöseen matkaan minun blogila. Varsinki, ko minun blogi on vielä niin "alottelija". Aika kiva huomata, että minun blogi näyttää siltä muitten silmään, että se ansaittee tämmöstä näkyvyyttä! Tämä on ehkä yks siisteimmistä jutuista, jossa olen saanu olla mukana. Minun kuvat ja teksti on ihan oikeasti painetussa aikakauslehessä, jonka voi ostaa kaupasta. Saapii olla kyllä nöyrää tyärtä, ko minua pyyettiin matkaan tämän lehen tekkoon. Vieläki olen vähän puula päähän lyöty!

Mutta tosiaan lehti ilmestyy tänhään tiistaina 25.10 kauppoihin myyntiin, joten jos yhtään kiinnostaa miltä Sisustusvärkkäilyä sielä näyttää, ja mitä muita mahtavia blogeja on mukana, niin kipinkapin shoppaileen! Varsinki Kotiblogien joulunumero on saanu paljon ylistystä aiemminki, eli suosittelen. ;) Lehessä on pääasiassa semmosta juttua Sisustusvärkkäilyltä, jota ei täällä blogissa ole, joten senki takia suosittelen hakkeen lehen kaupasta kotia.

Ainii, ja mulleki yllätyksenä, olen lisäksi tässä joulunumerossa mukana tunnelmallisin kattaus lukijakilpailussa minun yksinkertasen kauniilla kattauksella kahdelle. Jos siis minun kattaus miellyttää sinun silmää, niin kurkkaa ihmeessä äänestysohjeet lehestä. Äänestäneitten kesken arvothaan vieläpä aika kiva palkintoki!


Semmosia uutisia tällä kertaa! Onhan se pitkälti teän ansioita, että blogi on edelleen hengissä ja tämmösiä siistejä juttuja tapahtuu, joten kiitos. <3 Jatkama samhaan malliin vain.

Hymyilevin ja onnellisin terkuin, Sanna

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi instan puolelta. Sinulta löytyy ihania projekteja. Ja nyt pitääkin äkkiä käydä hakemassa tuo kotiblogit-lehti juoskilra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista sanoista! :) Hauska aina kuulla, mitä kautta uuet lukijat löytää blogiin. Lehessä onki paljon kivoja blogeja nyt mukana! Ja sieltä tosiaan löytyy multaki sisustusvinkkejä ja -projekteja joita ei täällä blogissa ole. :)

      Poista